Reference

Supernova

TC Supernova Zadar

Obnova opreme nakon katastrofalne poplave

Nakon katastrofalne poplave koja se dogodila 11.09.2017. u kojoj je znatno stradao TC Supernova u Zadru oštećen je i dio sustava tehničke zaštite koje smo ugradili za vrijeme izgradnje centra. Tako smo u ovoj fazi zamijenili dio opreme novom suvremenom tehnologijom od čega pored sustava video nadzora i protuprovale posebno ističemo novi Hikvision sustav za brojanje posjetitelja, po prvi put ugrađen u Hrvatskoj.

Hotel Kolovare

Hotel Kolovare, Zadar

Implementacija sustava kontrole i naplate parkinga te IP video nadzora sa 62 kamere

U listopadu 2017. godine završili smo drugu fazu uvođenja sustava kontrole i sigurnosti u Hotelu Kolovare u Zadru. U prvoj fazi smo projektirali i izveli sustav kontrole i naplate parkinga dok smo u drugoj fazi također projektirali i izveli sustav IP video nadzora Hikvision sa 62 IP kamere visoke rezolucije.

Tvornica Kruha Zadar

Tvornica kruha Zadar

Implementacija sustava IP video nadzora s 28 kamera

U novom pogonu Tvornice kruha Zadar projektirali smo, instalirali i ugradili Hikvision sustav IP video nadzora visoke rezolucije. Putem centralnog nadzornog softvera iVMS-4200 vrši se nadzor kako proizvodnje tako i više izdvojenih lokacija, trgovina.

Stambeno naselje Uvala Dražanica Zadar

Stambeno naselje Uvala Dražanica Zadar

Ugradnja protuprovalnih i protupožarnih vrata

U jednom od elitnih zadarskih stambenih naselja u uvali Dražanica investitora Lignum d.o.o. ugradili smo protuprovalna ulazna vrata za stanove te protupožarna vrata u garažnom prostoru. Cijelo naselje opremljeno je i Master sustavom zaključavanja Mul-T-Lock tip MT5+.

Trgovinski savez Zadar

Trgovinski savez Zadar

Implementacija sustava IP video nadzora s 32 kamere

U novom pogonu tvrtke Trgovinski savez Zadar projektirali smo, instalirali i ugradili ormar strukturnog kabliranja, zatim Hikvision sustav IP video nadzora visoke rezolucije, te sustave protuprovale i protuprepada DSC i adresabilni sustav vatrodojave Apollo/Inim.

Dentex Zadar

Zamjena dotrajalog sustava vatrodojave novim i modernim Inim Previdia sustavom te ugradnja sustava protuprovale.

Instalacija novog adresabilnog sustava vatrodojave u cijeloj poslovnoj zgradi podijeljenoj u 6 petlji i preko 500 elemenata. Izazov je bio sve skupa odraditi u već useljenoj zgradi s 20ak tvrtki koje obavljaju svoje djelatnosti.