Hotelski sustavi


Kartično otvaranje

Od opreme za hotele i apartmane u ponudi imamo sustave za kontrolu ulaska te sustave za uštedu el. energije. Oba sustava ugrađena u vaše smještajne jedinice podižu kvalitetu boravka gostiju te nivo sigurnosti samih gostiju i njihove imovine koja se vrlo često nađe na meti lopova.

Ugradnjom kartičnog otvaranja ulaznih vrata zgrade te ulaznih vrata u apartman ili sobu pristup nepozvanim gostima je vrlo ograničen i gotovo nemoguć bez upotrebe sile.

U ponudi su hotelske brave koje se jednostavno montiraju na vrata umjesto postojeće brave. Takve brave koriste baterijsko napajanje tako da nije potrebno povlačiti instalacije do vrata već jednostavnom zamjenom brave dobijemo na sigurnosti i komforu za svoje goste.

Ušteda električne energije

Ulaskom u apartman pomoću kartice gostu se pali svijetlo kod ulaznih vrata. Karticu kojom je ušao u sobu gost odlaže u odlagač kartica pri čemu se pali struja u ostatku apartmana osim frižidera koji je stalno napojen strujom. Kontroler ugrađen u razvodnu ploču ima mogućnost i isključenja klima uređaja ukoliko se otvori prozor na koji je potrebno ugraditi magnetni kontakt. Zatvaranjem prozora klima se ponovo pali.

Kada gost izlazi iz sobe vadi i karticu iz odlagača pri čemu se, s odgodom od 15 sekundi, gasi kompletna struja osim frižidra i ulaznog svijetla.

Postoji i mogućnost full kolor obostranog tiska na kartice što dodatno podiže image smještajnog objekta.