Ozvučenje


Ozvučenje


Komercijalni 100V sustavi

Ozvučenja javnih i komercijalnih prostora najbolje je i najekonomičnije odraditi sa 100V sustavom koji, u odnosu na klasičan niskoomski sustav, dozvoljava puno više zvučnika na istoj liniji, a da pri tome ne moramo koristiti kabel velikog presjeka. Naime, kako je napon zvučničke linije visokih 100V tako je struja vrlo mala te možemo koristiti tanji kabel, najčešće 2x1,5mm². Najšira paleta proizvoda dolazi upravo iz ovog djela programa koji jednako tako obuhvaća i i najširu primjenu u opremanju prostora kvalitetnim zvučnim sistemima kao što su hoteli, crkve, stadioni, razne vrste dvorana, robne kuće, barovi, škole te ostali slični prostori. U ponudi je široki spektar ugradnih (stropnih) i nadgradnih zvučnika, zvučnih kutija, truba, zvučnih stupova, sfernih zvučnika itd. i pripadajućih pojačala i miksera u 100V i niskoomskoj izvedbi te ostalih pratećih elektronskih uređaja vezanih za poboljšanje zvučne slike ovisno o namjeni i prostoru. 

U ponudi imamo kompletnu ponudu proizvođača Bose Professional, Apart, Community te Fonestar.

Yamaha audio sustavi

Yamaha je jedan od najpopularnijih i najinovativnijih proizvođača HiFi audio sistema na svijetu. Pored HiFi sistema vrlo popularni su i sistemi kućnog kina te MultiRoom sistemi koje je sve skupa Yamaha povezala u jedan jedinstven audio doživljaj nazvan MusicCast. Radi se o mrežnoj platformi koja putem mobilne aplikacije objedinjuje sve MusicCast kompatibilne uređaje te ih je tako moguće neovisno kontrolirati, dodijeliti ih pojedinoj prostoriji u domu itd. To mogu biti stereo i AV receiveri, soundbarovi, mini audio setovi, bežični prijenosni zvučnici...


Bose Pro sustavi

Bose je priča za sebe, posebna kategorija vrhunskih proizvoda čiji nenadmašan zvuk nadilazi viđeno, dizajn očarava na prvi pogled, a kvaliteta opravdava uloženo.
Naša ponuda se odnosi na consumer te na professional segment opreme pa tako zadovoljavamo većinu potreba naših kupaca kod opremanja privatnih ili poslovnih objekata vrhunskim zvukom.
Neki proizvodi kao soundbarovi i prijenosni bežični wifi zvučnici mogu se povezati u MultiRoom sustav pomoći Bose Music aplikacije te tako kreirati pametan kućni sustav kontroliran s jednog ili više mobilnih uređaja.