Novosti i akcije

Hikvision AX Pro alarm

Hikvision AX Pro alarm

AX PRO bežični protuprovalni sustav vaš je pouzdan izbor, bilo da se radi o kućama, trgovinama ili drugim malim tvrtkama. Cijeli sustav je u potpunosti usklađen s EN razinom 2, a proizvodi su certificirani od strane Telefication. Odaberite AXE PRO, odaberite mir.

AX Pro Vam donosi potpuno novo iskustvo i novu dimenziju bežičnih alarmin sustava. Upravljivo potpuno preko aplikacije Hik-connect i sa širokim rasponom detektora, bežični alarmni sustav AX Pro integrira otkrivanje uljeza sa video provjerom pomću PIR CAM detektora te IP hikvision kamera.

Iskusite 2.000 metara bežičnog dometa, 6-godišnji vijek trajanja baterije i povezanost između detektora pokreta i kamera. Hikvision je prvi proizvođač koji omogućuje prikazivanje slika sa kamere izravno na vašem pametnom telefonu kada određeni detektor pokreta detektira kretanje. To Vam omogućuje da točno znate što se događa na tom mjestu i koje radnje trebate poduzeti. Uz otkrivanje upada, Hik-connect Cloud stoga nudi i CCTV, ali i kontrolu pristupa / interfona  i integraciju video portafona.